Modra akademija

Modri način kuhanja - Mediteranski pristop

Modra kulinarična akademija  je 2x modra, saj se,  prvič, z idejami in sestavinami napaja skoraj izključno na obalah in gričevju Mediterana - tako se njegova modrina odseva čez njen duh - in je, drugič, modra po stanju duha in razuma, saj zmerno – vsega do neke mere – združuje enostavnost vrhunskih jedi, znanstveni pristop, zdravo prehrano, vpliv na dobro počutje, ohranjanje vonja in okusa sestavin, zadošča razumu ter spodbuja veselje in zmerno dojema tradicijo, modernost in avantgardo.

Več je namenov, zaradi katerih je moja kuharska šola modra. Gre za skupek različnih kvalitet, ki v končni fazi pozitivno vplivajo na udeležence. 

Prvič, na kuharskih delavnicah je zelo zabavno in sproščeno, poslušamo lepo glasbo, poklepetam, včasih tudi zaplešemo.

Drugič, jedi, ki jih pripravljamo so vse brez receptov, pravzaprav recepte pišemo na akademiji. Torej gre za sodelovanje vseh udeležencev tako na prakičnem kot na razumskem nivoju.

Tretjič, jedi so sorazmerno zdrave in človeka kar osrečijo, saj so delikatne ter na počutje zelo dobro vplivajo. Sorazmerno zdrave pomeni, da se ne gremo zdrave prehrane, ta mora biti že itak zdrava - včasih vržemo tudi ribe v olje.

Četrič, udeleženci spoznajo nove "sodelavce", ki bodo nekega dne na voljo, da z recepti, ki jih razvijemo na akademiji, skupaj z jedmi nastopimo na posameznikovi zabavi.

Petič, tudi v času med posameznimi delavnicami smo v stiku - glede na časovne zmožnosti - da se lotimo izboljšav, testiranj ...

Error | Modra kulinarična akademija - En primorc

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor in require_once() (line 279 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enprimor/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/enprimor/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'AddThis' not found in addthis_field_info() (line 13 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/addthis/includes/addthis.field.inc).

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.