Kulinarični kabaret

V Modrem kulinaričnem kabareju boste občudovali kuharsko ekipo, le-ta bo teatralno, ob primerni glasbi in štosih, prehrambene surovine spremenila v vrhunske jedi, ki jih bo dovolj za vse. Je najvišja stopnja kulinaričnih užitkov tako za nastopajoče kuharje, kot za vas občudovalce - okuševalce.

Pozor: vstopate v svet sanj!

 

V vaših rokah se bo po naključju ali namenoma znašla zelo mikavna zloženka: Kulinarični gledališki list z jedilnikom ... Zaupali mu boste in že ...

 

... v razgibanem avditoriju našega kulinaričnega kabareja ste si našli svoje mesto: 

 

Eni kabaret izkušate kot drobno ribiško pristanišče, ob mnogoterih zvokih mimoidočih, vetra, galebov, pa seveda ribičevega petja - v rokah držite svoj kozarček izbranega vina ...; Drugim se kaže kot pristno domače dvorišče, na katerem ne manjkajo scenografije, ki so že na tri četrt v pozabi - običajen kozarček, vino iz soda ...; Tretji ste sproščeni med salonom in parkom prijetne vile - žlahtna kapljica je imenitnega izbora ...; … spogledujete se z ostalimi gosti, …; … ob desko pritrkuje nož, ko seklja sestavine. Prvi v ponvi zacvrči česen, začimbe barvajo ozračje in že vas vznemirjajo vonjave. … ribiči so medtem očistili svoj ulov …; ... ženica je z vrta prinesla pravkar nabran radič, pa jajce iz kurnika …; ob spominu na preteklo noč se ribiču potoži in zapoje 'O Marechiare'…; … fantje poprimejo pesmi, ki sodijo na kmečko dvorišče …; … salonski družbi primerno se vrte večno zelene melodije … Ritmi magično vplivajo na kuharsko ekipo, ki na odru - tudi za vas - pripravlja imenitne jedi ...

 

Težko se boste upirali kulinarični skušnjavi ... dobrodošli v sanjah - to je Modri kulinarični kabaret.

 

 

Stopnje sodelovanja

  • I. obiskovnje šole
  • II. kulinarični dream team
  • III. kulinarični kabaret

Kulinarični kabaret je najvišja stopnja sodelovanja.

Error | Modra kulinarična akademija - En primorc

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor in require_once() (line 279 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enprimor/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/enprimor/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'AddThis' not found in addthis_field_info() (line 13 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/addthis/includes/addthis.field.inc).

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.