Kuharski večeri

Kuharska šola

Kulinarične delavnice se bodo pričele v prvih dneh novembra in bodo potekale 2 - 3 krat mesečno v Ljubljani in Novi Gorici. Število oseb na posamezni delavnici je omejeno na 12, vendar naše vrhunske jedi lahko pride pokušat še kdo drug (partner, prijatelj, ...). Dodatno se bomo 1 x mesečno dobivali skupaj udeleženci iz obeh lokacij. Včasih se bomo zapeljali do zanimive tržnice (npr. v Pulo) in kar tam poprijeli za lonce, nože, in kuhače.

Z delavnicami  imam zelo veliko prijetnih izkušenj. Vselej smo uspeli pripravti izjemno dobre jedi - prav takšne, kot so bile zamišljene. Ob vsaki delavnici vodim zelo natančno zapisane postopke in sestavine, tako da nastajajo zasebni recepti, ki jih v času med delavnicami še izboljšujemo. 

Poleg kuhanja in zaužitja odličnih jedi je na delavnici zelo lepo, pokušamo izbrana vina s sredozemskih poti. Poleg kuharskih del je vedno dobrodošel tudi kdo, ki rad kapljico natoči, pa kdo ki rad dekorira, fotografira ...

 

Spodaj je predstavljenih nekaj fotografih, več jih boste našli na tem spletnem mestu in na facebook strani Modra kulinarična akademija. 

 

 

Kuharska šolaKuharska šolaKuharska šolaKuharska šola Kuharska šola Kuharska šola

 

Error | Modra kulinarična akademija - En primorc

Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; backup_file has a deprecated constructor in require_once() (line 279 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/backup_migrate/backup_migrate.module).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/enprimor/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/enprimor/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'AddThis' not found in addthis_field_info() (line 13 of /home/enprimor/public_html/sites/all/modules/addthis/includes/addthis.field.inc).

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.